Gesztenyés süti

Erzsi dadus néni receptje

Hozzávalók:

Alsó rész:

50 dkg gesztenyemasszát, 15 dkg darált kekszet, 5 dkg Rama margarint, 5-6 evőkanál tejet jól összedolgozunk és a tepsi aljára nyomkodunk.

Krém:

2 csomag vaníliás pudingot 6 dl tejben felfőzünk, majd 25 dkg porcukrot 50 dkg Rama margarinnal kikeverünk és a pudinggal összekeverjük.

Elkészítés:

A krém felét a tepsiben lévő alapra kenjük, majd babapiskótát kávéba és rumaromába mártogatunk és rátesszük a tepsiben lévő krémre, végül a krém másik felét rásimítjuk. Az elkészült sütit egy éjszakára hűtőbe tesszük, tálalás előtt a tetejére 2,5 dl felvert tejszínhabot teszünk.

Kategória: Receptek